Extraordinärt Dygn

 
"HystaX-Pander med låten Game Changer"
 

Beror väl på
hur man ser på saker och ting. Idag har jag varit på ett litet extra insatt uppdrag att fotografera på Bjuröklubb och ta lite fina bilder på omgivningen. Däribland blev det en panorama bild som NI ser längst upp. Jag hade också sällskap ifrån södra landsändan som aldrig varit i dessa trakter tidigare. Det var en trevlig omväxling. Iofs så har vi känt varandra i ett antal månader innan men det är första utflykten som genomförts tillsammans. Mer kan inte jag säga i dagsläget pga vissa omständigheter utöver det eller vem det ens är.
 
Att ha sällskap i flera dagar
efter varandra istället för timmar här och där är en stor omväxling och är skönt att känna uppskattningens vingar slå. Det handlar inte om personen i bild. Det senaste året här har handlat om förändring. En positiv förändring i dom flesta fall. Lite jobbigt är det med ett par grejer som har varit en positiv kraft i mitt liv som nu kommer försvåras att bibehålla men som jag vägrar ge upp på. Det andra är att få flytta, att få nya vänner och umgänge med ett par människor jag verkligen uppskattar och en av dessa är "P" på alla vis tänkbara. Hon har verkligen gett mig motivationen att plocka ihop bitarna och få ordning på kroppen och att ta vara på den tid vi har. Marran däremot har det gått sämre för dessa dagar, stackarn. Hon blev tvunget avbryta sin resa och åka tillbaka till Göteborg och ta hand om hennes pappas situation. (RIP) Jag kände inte honom så väl men ja, jag förstår hur det känns då hon och han stod varandra nära.
 
I tid och otid
..skulle naturligtvis bilen rasa ihop på olika sätt igen. Nu har bakre kofångaren nästan lossnat helt och avgasröret har gått av men jag har inte någon ide om hur det gick till då det inte såg rostigt ut vid bryt punkten. Den verkligen har en förmåga att paja i tid och otid då jag behöver ha den hel.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
-

 
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :