Varde Obekväm Tid

"Camera Samsung S23"
"New Radicals med låten You Get What You Give"
 
Obekväm och obekväm
är väl lite av en tolknings fråga. Känns lite som att hur mycket man än anstränger sig så står man och stampar på samma fot och kommer inte någonvart. Det är obekväm tid så det heter duga. Tankarna snurrar och kroppen skriker men ändå så vill det extra inte sammarbeta mot ett gemensamt mål eller dela den tiden. Istället måste båda vara med..ständigt och det tredje budet kräver och kontrollerar så hårt att man får ont i magen utav att se och höra det.
 
Snart är Juli slut
eller som en yngre person sa, "Kuli i Juli är snart slut och då måste man tillbaka till gusti och skolan." Ja, kul i Juli är nog många som tänker. Att ta saker och ting steg för steg och inte behöva tänka på vad nästa dag inbingar är nog det som många vill. Det är semester och det enda som kontrollerar en då är att tiden ska hinna räcka till att HA semester. Det är många som förbisett det. Det är många som stressar mer under semestern än när dom är hemma eller på jobbet och så när den tiden är slut så är dom själva helt slut. Sen att taklas och slåss med relations problem under den tiden blir bara, "nej stopp och belägg."
 
Trimmad tid
det finns inte i vår moderna värld. Det är att leva på sista minuten hela tiden. Det finns dom som säger emot detta men om dom verkligen tittar efter hur dom har det så är det verkligen på sista minuten allting sker. Vi lever på lånad tid i denna värld. Det har Putin sett till.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :