Dags Att Göra En Shocker

"Control Denied med låten Expect The Unexpected"
(metal)
 
 
Fick en förfråga om hur det går med kropps fixet, haha. Ja det går framåt. Fick en smärre chock igår när jag till slut ställde mig på den dära vågen igen. 71,8kg. Tror det får räcka nu. Jag har inte varit så lätt sen 2014 Juni och sen innan jag flyttade till Sverige. Har alltid annars legat i viktklassen 80kg till 84kg. Hur som helst kan jag inte påstå jag mår dåligt av vikten och den nu så sakteliga kropps uppbyggnaden men jag måste ta det försiktigt i lagom tempo. Förr eller senare kommer jag uppnå målet om inte det tar tvärstopp igen av någon anledning. Kropps ideal fixering? HAHA nä verkligen inte. Man har ju lite som ska spännas åt igen. Med en sån här snabb nedgång i vikt så hinner ju inte kroppen parera.
 
Händer mera då?
Ja det kan man fråga den kloke om. Nä men idag har ja faktiskt bakat vaniljscones och vaniljkakor i Engelsk stil. Typ shortbread heter det. Vet ej vad den Svenska motsvarigheten är. Smulkaka eller nå sånt. Jag ska nu strax göra plättar i lite större antal men nästa vecka då jag ska månadshandla ska jag gå på ÖoB och se om inte dom har snåplättsjärn. Jag vet inte var mitt jag hade har tagit vägen. Det är sånt som händer i livets gång. Vissa prylar har en tendens att försvinna. Endera att man flyttar från stort till smått och tillbaka till större igen eller av någon anledning har måste göra sig av med saker och ting. Jag har också siktet inställt på IKEA för att köpa en spegelvägg. Dom säljs i 4pack för 99:-kr nu så jag tänkte jag köper 4st så har jag 16 speglar som jag kan använda. Jag ska också köpa en glasskärare så jag kan ev dela nån spegel i mindre delar och pussla ihop. Nu är detta bara tankar än så länge men har man som jag har det nu ska det nog funka det jag har tänkt.
 
Relationer och sånt då?
Önska kan man ju men får ta det som det kommer. Jag är glad att jag har P att prata med och som har blivit en viktig del av mitt liv och fortsätter det så här så kommer det bli än mer viktigt. Jag uppskattar humorn och mysigheten som person. Det värmer och jag kan med glädje ge en gåva lite nu och då för att visa min uppskattning utan att det ska behöva bli så mycket om det. Jag är fortfarande singel så inget är ju spikat förrän jag ligger i kistan så att säga med vad som händer i livet. Jag vet vad jag vill, men det håller jag för mig själv och lämnar till Er fantasi att försöka lista ut. Marran hon är då i Honolulu nu vad jag vet. Sist jag pratade med henne var hon i Canada och dessförinnan i Miami och Auckland i Nya Zeeland. Tar man tjänstledigt i ett år och har råd med det så varför inte göra en jorden runt resa.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :