En Ny Tid

"New Times med låten Summer Jam"
 
Ja för den uppmärksamme
som har följt min blogg genom åren så vet Ni att denna titel har använts tre gånger i olika former. Och ja, det har varit ny start i det gångerna den har figurerat men nu är det mer relevant igen sen Februari 2015. Nu har ju det flesta inlägg från den tiden raderats för olika anledningar men hur det än är så så betyder det inte att ny start eller ny tid är mindre giltig. För mig är detta en stor förändring och det är en som jag nu mer och mer börja känna är vad jag har behövt länge men inte kommit fram till förrän nu.
 
Det finns en och annan
som påstår att det var märkligt hur fort detta hände och eller plötsligt detta beslut om att flytta kom att bl till, men så är det inte. Det har varit ett väldigt svårt beslut att ta och många utrednings moment innan jag beslöt detta. Det finns bakomliggande orsaker också som jag inte går in på här. I bild står jag i mitt kök som är full stort med tillgång till hallen och vardagsrum genom extra rummet (som jag kallar det) alternativt rakt fram. Jag har blivit frågad om husesyn men det blir först när jag känner att jag är riktigt klar med allt.
 
Jag har beställt
ljudisolerings plattor typ mindre format än det man har i ljud studio och jag sitter i valet och kvalet om jag ska skaffa ljudisolerings panel att sätta upp mellan mig och min granne då just väggen i vardagsrummet verkar inte vara särskilt dämpande.(problemet är dock 14 tusen kronor måste sparas ihop för detta att ske) En sak är skönt däremot är att det är träväggar överallt och det gör det mycket lättare att sätta upp olika grejer än i det andra huset där jag bodde. Betong och gips som det krävdes slagborr och plugg för att ens få upp något. Idag kom Skekraft.net och installerade ny internet anslutning så jag kan uppgradera hastigheten till 1000mbit/1000mBit om jag vill. Jag börjar med 250/250 så får vi se om det räcker till mina "streaming behov."
 
Nu
när jag sitter här i skrivande stund så har jag egentligen bara en liten sak att grubbla på. Vad jag ska äta till middag. Köra sallad med smältost macka och kaffe eller om jag ska ta mig an ett lite bökigare kokverk och laga till Koreanskt marinerade revbenspjäll och Japanska Udon nudlar och till det en Ceasars Sallad utan tomat och ha röd paprika istället. Okej, beslut fattat.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :