Ska Man Behöva Efterlysa

"Future med låten Life Is Good ft Drake"
 
Idag
drog bastu värmen igång på allvar. Har smått ont i huvudet av eftersviterna. Klockan är 22:46 och det är fortfarande över 25'C. Ett tag under dagen passerade det 40'C där jag var och då var det över 60'C inne i bilen. Tror kanske man pusha lyckan lite väl mycket. Ville ta av mig och bara sitta i shortsen men då jag hade start stopp in och ut ur bilen med månadsshoppingen så fick det vara. Drack istället nästan 3 liter vatten. Fick också lite av en överraskning när det nya medicinerings doseringen kom där jag nu har bara 3 mediciner mot för det 10-11 jag hade tidigare. Iofs bidrar också vikt förlusten mycket till det då kroppen orkar bättre men 72kg än 116kg,
 
Jag har
några problem att lösa här hemma. Vissa grejer vill bara inte fungera som tänkt och hur än jag pillar på med det och mäter upp så säger det stopp. Jag är inte den som ger upp så lätt men just nu är det väl varmt. Sen är det där med pålitlighet. Man ska inte behöva upprepa förklaringar 50 100 11 gånger och tigga och be om att saker och ting ska ske. Speciellt om det har kostat tid och energi och pengar att anordnas. Då förväntar man sig att få någon slags respons på en gång istället för att behöva vänta i veckor på att nått ska hända. Bilen behöver nån som är behändig med en svetts och kan fixa balkarna som håller kofångaren på plats bak annars fångar den inte nå kor. Bidrar ju också till snabbar missöde då nån backat på en och stuckit utan att lämna kontakt uppgifter. Jag tror inte min försäkring täcker sånt då bilen är ifrån 1997.
 
Vad gäller flytten
så har jag kommit "in" i lägenheten så att säga. Har fix med extra rummet men inte sånt som är panik att få klart i dagsläget. Behöver dock hitta nyare soffa för det jag har idag är slut. Både soffa och fåtöljer. Det är bara skroten som gäller för dem. En skaplig hörnsoffa som ser vettig ut skulle vara bra då jag nu har plats för sån.
 
Nu
duschen sen tror jag att jag lägger mig och spelar på mobilen nån timme eller så innan jag däckar för natten. Ett spel som är rätt roande är monopoly Go men det retar mig att man ska måste vara ansluten och inloggad på Facebook på den då jag avskyr Meta och bara vill kunna logga in för att prata med nå bekanta eller vänner eller publicera dessa inlägg. Annars använder jag inte Facebook alls om jag slipper. Illa nog att instagram är beroende av den.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :