Tidens Fix Är Klar

"Monica med låten Time To Move On"
(New Life album)
 
Så där ja nu har man bott här i några dagar och det känns fortfarande lite som att bo på vandrarhem än. Verkligen udda känsla när man har gått från 43kvm till ca 80kvm med 3 stora rum och fullstort kök. Det gillar jag skarpt kan jag säga. Hade väntat mig ett badrum som skulle vara lite mindre utrymme i men det var det inte heller. Plan beskrivningen på papper gav inte hela intrycket man väntat sig. Nu kan man säga att "nu kan man andas." Visst det känns tomt. Inte så konstigt heller då jag är själv för tillfället och så har jag ju haft inredning för mindre bostad, så det får fyllas på allt eftersom. Igår kväll så hade jag mysigt och fint sällskap så det pigga upp tillvaron en hel del. Fick också några behändiga tips både inredningsmässigt och "tips på inköp" med tiden. Fick också bjuda på lite hemlagat att äta som verkade uppskattas.😂
 
Jag är klar med utflytten från det andra stället. Städning och allt och det verkar var godkänt så jag slipper tänka på det. Lägenheten går ur mina händer på nu på Måndag så nu kan jag koncentrera mig på få ordning här. Jag väntar på två grejer och så blir det ytterligare tre som ska köpas in på second hand så småningom. Allt behöver inte rasa in på en gång. Sovrummet är klart, innerförrådet är klart, köket något så när klart. Vardagsrummet är väl i sitt utgångsläge men ska se om jag hittar en billig bättre begagnad hörnsoffa någonstans då den jag har, har sett sina bästa år. Den har gått i arv i 3 steg och slitaget har börjat göra sig synligt och sen extra rummet som blir "gäst" dator, live och musik studio kommer ta en hel del tid att få i ordning då det är metervis med kablar, green screen och ljussättning som ska upp.
 
Jag måste också så småningom byta dator komponenterna som gav upp på studio datorn. Den gamla jag skriver detta på klarar inte trycket och kraven för kvalite och funktion. Viktigast är att det fungerar det jag har nu och jag får ordning och reda här om än det tar hela sommaren att göra det.
 
Hur mår jag då? Efter omständigheterna faktiskt riktigt skapligt. Jag går mina promenader och har den senaste tiden ökat på fysiska uppbyggnaden om än ryggen jäklas med mig ännu och hjärtat får lite hicka så är jag i alla fall i betydligt bättre skick än för 2år sen, jag till och med för 1år sen. Jag genomförde hela flytten i stort sett ensam utom dom 2 sista lassen med det större sakerna. Jag hade aldrig klarat trappspringet och bärandet om inte jag varit i det skicka jag är i nu. 💪😋 Så ja, har man sen den ultimata motiveringen till en fysisk återuppbyggnad så går det mycket bättre.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :