Den Sakta Begynnelsen Del 2

"Andreas Viasson med låten On The Streets Of London"
(lite slow time utan det där traditionella 'londonit stuket' )
 
Special notis:
Alla inlägg före Januari 2018 är nu raderade. Av det som återstår är bara mat och boken. Allt övrigt är borta. Somliga människor kan inte urskilja mellan då och nu, tider och förändringar. Det är så mycket som förändrats det senaste åren mellan 2014 och 2023. Allra mest mellan mitten 2018 och till dagens datumn. Det går inte jämföra! Möjligtvis överraska. Även det personliga arkivet är raderat från bloggen och återstår bara som packad backup på en privat server numera.
 
Tyckte den passar liksom bra till vad berättelsen är om. Den är också lite längre då jag spelar den på 4 olika sätt motsvarande ALLA verserna i själva sången. Nej jag sjunger inte.
 
English answer:
To you that dropped in and commented "Hi and Bye" using a fake gmail. "Thanks for the stat boost but a pity you didn't stick around now that I have made it possible to read my ENTIRE blogg in any language of choice with the new excellent google translation platform. Click on the Link on the right menu and type in the name of this blog and whizzzooo it is done. :) So if you return and see this, have fun :P
 
Fortsättning:
Aron tittade runt och så frågade han henne om dom möjligtvis hade en traditionell "steak and kidney pie", som var en måltid han minns med glädje från sina yngre år då hans mamma hade lagat till det. Belinda log så det lyste upp hela kafét och sa "Ja men visst har vi det. Jag hämtar din beställning på en gång." Han skrattade lite lätt roat åt reaktionen han fick men gick och satte sig vid ett av borden närmast till disken. Han tog av sig jackan för det hade blivit varmt och hängde den lite halv slarvigt över stols ryggen. Lite mödosamt satte han sig ner och först då upptäckte han att han hade ådragit sig en skada på vänster ben. Han hade tyckt att det kändes kladdigt men han hade som inte lagt märke till det förrän nu. Det var då smärtan kom som en el stöt. Han stönade till ljudligt och dom som satt vid dom andra borden tittade på honom. En av kvinnorna som som var närmast till såg hur färgen försvann ur ansiktet på honom och att han svajade till. Hon ropade högt åt Belinda som kom rusandes in och till sin stora förfäran såg en jättelik blodpöl som hade bildats på golvet där han hade stått.
 
Hon tog tag i honom och tittade honom i ögonen och för en sekund så flackade dom till innan han drös i golvet. På väg ner så tippade han mot bordet som han sen lyckades dra med sig ner på golvet. Turligt nog så var ingenting av värde på det så det var ej heller något som gick sönder. Med en kraft ansträngning lyckades Belinda vända honom på rygg och stod inför valet att måste ha hans ben högt till en ambulans kunde ta sig dit eller dra av honom byxorna inför alla och försöka få stopp på blödandet. Hon valde det senare fast inte förrän hon hade bett dom andra kunderna att gå in i baren där hon kunde stänga dörren om dom. Den ena kunden visade sig vara en sjuksköterska och kom till hennes undsättning. Tillsammans fick dom av honom hans läder byxor i tjock oxhud och satte en stol under knäet. Till hennes fasa såg hon att det inte var vilken skada som helst. Han hade tagit sig dit på brutet ben. I såret satt dessutom en stålbit som såg väldigt vass ut. Hon ropade på en av killarna i köket och bad dem komma med en tång av något slag så hon kunde dra ut metal biten. Det avrådde däremot sjuksköterskan på det bestämdaste för det kunde göra att blödningen skulle förvärras. Med vana händer så började hon rengöra runt skadan och Belinda hade hämtat första hjälpen lådan med bandage.
 
Dessa lindades om benet försiktigt men mer bestämt under knäet i ett försök att stävja blodflödet så gott det gick. Fjorton minuter hann gå innan ambulansen från hamnkontoret var på plats. Det skulle ta nästan en timme att köra till närmaste vårdinrättning för att sen köras vidare till sjukhus. På denna tid hade inte helikoptern kommit till och då var väg transport det enda alternativet. Nu var ju vägarna sten beklädda så det var ju inte direkt släta heller men det gav i alla fall en trygghet i framkomlighet. Belinda kunde inte gå ifrån men sjuksköterskan erbjöd sig frivilligt att följa med den första biten. Polis kommisarien kom instövlandes på kaffeét och tittade på hur det såg ut där och började fråga Belinda en del frågor samt vittnesmål från andra som befunnit sig i lokalen just då. Det som fick upp ett särskilt intresse för honom var det där men flygplanet. Han klev ut och klev på hästen som väntade utanför dörren och red iväg i dimman mot platsen där denna skadade Aron påstod sig ha landat. Det blev rätt uppenbart att han hade blivit rejält omtöcknad och i shock då han begav sig med skada och allt till hamnen. Flygplanet var kraftigt skadad. En av det två motorerna saknades och cockpit var nergrävd i åkern. Det skulle inte någonstans i någon brådska om den överhuvudtaget skulle någonstans någonsin mer.. (fortsättning följer)
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.