I God Tid Ehmm Ombesiktning

"Katy Perry med låten Unconditionally"
 
Nopp, inte släppt isen på havet än. Nog kan man bli galen för mindre. Bilprovningen hitta fel som är av dom konstigaste arter bara för att tjäna pengar. Det är ju horribelt att det ska kosta nästan 1000kr för besiktning plus ombesiktning och det priset har ökat med 400:-/år det sista åren. Jag brukade tycka det var okey att besöka just "denna" besiktningsinrättning men med det priser det håller nu så är det nog sista gången jag gör en hos dom då jag är klar imorgon. Om inte den går igenom efter dessa 7000:- utlagda kronorna i reparationer så vette tusan vad jag gör. Nu har reparationerna uppkommit till + på inköps priset av bilen. Fördelen med den dock är att det är en bil som bara går och går mellan fixar intervallerna. Vi får väl se vad som händer.
 
Uppdatering:
Ja det är väl inte direkt så mycket på uppdaterings sidan. Tror det är mer att på personliga planet så känns det allt mer ensamt trots närhet till en viss person som jag träffar då och då. Det är inte riktigt samma sak. Jag har haft både stök och bök och nu när det är lite drygt 7 veckor kvar till dess att flyttningen kommer bli ett faktum så måste jag börja ta itu med packningen. Jag menar gott och väl att bara rafsa ihop allt i kartonger i sista minuten och hoppas det håller och sen tillbringa 3 månader med att försöka lista ut i vilken låda saker är. Jag tror jag föredrar att ha lite mer ordning på det så jag vet var saker och ting ska vara och när. Det är också en viss fördel om man slipper ha kartonger stående överallt i all evighet.
 
Följer också med intresse och spänning hur det går i slutspelet i ishockeyn. Kvällens match kommer vara av det överspännande laget men jag kan inte se den tyvärr. Får följa händelseutvecklingen på shl sidan. På Lördag blir det eventuellt åktur till Piteå. Det är dock inget som är finaliserat men skulle vara kul om det gick genomföra. Söndag Skellefteå för att hjälpa en närstående i nått ärende. Om det inte blir Piteå på Lördag så blir Skellefteå turen den dagen istället. Det finns ett kanske till på Fredag om att åka till Umeå fram och tillbaka men det är långt ifrån något säkert i dagens läge. Eventuellt kan det vänta tills samma dag (14/4) då jag ändå måste till Umeå Sjukhus på undersökning. Det vet jag imorgon i alla fall. Om inte annat så sparar det på soppan.
 
Nu försöka sova nån timme då Post Nord har gjort sitt Post Mord igen och är ENDAST ett dygn försenade som dom skickade ursäkt mejl om och klockan 5 imorse fick man då ett till mejl om väder relaterad olycka som orsakar förseningar och kan eventuellt inte levereras idag heller. Då ringer man till kundtjänst och så säger dom den kommer idag fast senast kl18. Ja kan inte sitta hemma hela dagen och vänta på en chansning... Det är ju ett stort paket och jag måste kunna ta emot det hemma men vänta en hel dag?? Jistanes anåda.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.