I Tidernas Tiders Tider

"Andreas Viasson med låten House Of The Rising Sun"
(min piano version)
 
Det har varit jäktigt. Fick då in en spelning. Denna piano version av en mycket välkänd låt. Jag har gjort en del impro i den för att få den lite mer "min egen." Jag ska komma med en del så kallade film genre låtar och lite Disney också. Jag har fått förfrågan att "göra om" en del av dansbands låtarna så det ska jag försöka hinna med mellan varven. 
 
Planer för dagen.
Ja jag ska till Skellefteå imorgon för att månadshandla. Jag ska också en sväng förbi en vårdinrättning på morgon kvisten. Jag förstår inte varför jag håller på få sår på knogarna som om jag varit i slagsmål med en tegelvägg eller annat. Fullkommligt omöjligt för våld är INTE min stil i någon form. I så fall måste jag ha försökt möblera om ansiktet på migsjälv i sömnen men det kan då inte vara nå hårda tag precis. Annars skulle jag vara både gul och blå. Igår blev det lite dramatik här och det var inte något jag hade förväntat mig. Jag kan inte säga nått om det ännu men vi får väl se. Det innebar besök av flera individer. Idag har jag haft besök av en bekant och så har jag fått en pratstund eller 2 med P. Alltid lika kul även om det finns aspekter som är mer av det personliga slaget så har vi en naturlig kontakt med varandra som har stämt från första stund. Bra person kemi  om vi så säger.
 
Bilen är då reparerad och blev en smula billigare men trots det så ligger jag pyrt till denna månad då andra kostnader tillkommer som kommer svida i plånboken. Jag har också ute på annons en kaffe/the service från Rörstrand. Den är av "Mirabell" gruppen. Jag behöver få den såld a la snarast då den kommer ge mig stöd för att fixa utgifterna runt den närmaste tiden och flyttningen. Dubbla hyror och ev dubbel el är lite mer än jag hinner spara ihop innan den 2 Juni då jag ska flytta. Det är förbesiktning på min lägenhet nu på Tisdag och då en vecka senare är visningen på den för spekulanter som har blivit bjudna till det. Så nu är tåget i rullning och ingen återvändo. Antingen ta eller bo i ett garage på landet nånstans. haha.
 
International readers.
For my lovely other visitors use the page translator on the right menue and choose your language and this site. Thank you.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.