Ibland Står Det Stilla Innan Det Rullar På

"Bob Seger and the Silver Bullet Band med låten Against The Wind"
 
Ja, det blev ett liv utan dess like. Ni minns, ni som följt bloggen lite mer noggrant och länge, att jag nämnde att jag hade fått nått upp i motor uttrymmet på bilen vid en omkörning. Det visade sig bli en redigt kostsam affär och har fortfarande inte sluta rulla ut tusenlapparna. Idag blev bilen underkänd för att vi missat se ytterligare en skada och nybildad skada på bränslefiltret som genom det hade börjat läka bensin. Han beräknade att jag förlorade en dryg halv liter bensin om dagen oavsett om jag använde bilen eller inte. Inte undra på att jag tyckt den blivit dryg på soppan och luktade bensin när man stod stilla. Med det åtgärdat kostar det mig YTTERLIGARE 580kr på redan utlaggda 4600:- Det är ju så man får sprängningar i hjärnan av frustration.
 
På toppen av det så har jag beställt en ny säng som är på väg och kunde inte vänta längre för den jag har har gått i arv i 60år och är nu helt slut. Nej jag är inte 60år och det dröjer ett bra tag till dess utan pappas syster hade den först som sen gick till den andra systern som sen gick till mig via ett annat släktband jag ej går in på och nu så har man en svidande rygg när man stiger upp på morgonen och jag vill kunna ha nått vettigt "ifall att" nått vettigt händer i mitt liv. Känns ända ner i nervändorna. En andra anledning är att flyttar man till ett nytt snyggt nyrenoverat ställe så är det ju också skönt om man inte har gårdagens sönderslitna skit med sig. Jag menar man behöver inte bre på men nog måste man åtaminstone få sova som folk. Låta hjärtat få lite sinnesro istället för att snurra kroppen på sömngrillen. Jag har hittat ett snyggt köksglasbort med tillhörande stolar för ett par hundra lappar och ser och känns som nytt fast det inte är det.
 
Nu pågår i alla fall packning för fullt, eller ja, förstadiet till packningen. Det vill säga sorteringen och bestämma hur man ska packa på ett effektivt sätt. Jag har haft nog av oordning i röran. Vill gärna att det blir så att rätt kartonger till rätt rum med rätt möbler och tillhörigheter så det i princip är plocka fram och ställa till och sen när det är en något så när ordning så då kunna börja flytta om när man har tid till det. Alltså snyggt från vad dom säger på engelska "the get go." Nu blir det då i alla fall fixa nått enkelt att äta. Min mage har spelat upp i lite drygt en vecka nu. Jag hade magsjuka häromdagen tror jag eller nått liknande och magen är fortfarande lite rörig men uppför sig acceptabelt ändå. Fick brev från sjukvården som var lite lustig dock. EKG på Umeå sjukhus den 14 April. Vad kan det ta? 10 till 20 minuter och en biltur på 16mil. Får passa på göra nå andra besök då i så fall. Exempelvis IKEA. Aja får se. Nu mat.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.