Idag Höll Det På

"Andreas Viasson med låten Tennessee Waltz"
 
...barka käpp rätt åt h'vete med humöret. Jag hade lämnat in bilen på verkstaden och det hanns riva kylare och slangar innan det gjordes en passnings mätning och då var det för sent. Nu fick jag skicka in den jag själv beställt för retur medan verkstan nu var tvunget beställa hem en annan för dubbla priset. Jag har en fastställd budget på 3500:- och den håller inte. Jag är så rosenrasande på det att det är tur jag kan behärska mig efter många år av träning på det området. "Anger management med mer" Jag påtalade också att tack vare denna fadäs skulle jag måste få en rabatt men då var det ju så klart inte deras fel utan mitt som hade beställt "fel grejer." Herre min skapare, jag är ingen bilmekaniker och det jag vet om att rota och skruva i en Volvo motor är näst intill obefintligt. Mina skills går åt annat. Se ovan.
 
Jag hann då i alla fall med 2 av 3 saker innan dagen tog slut. Tvätt och mindre städning men bakningen får bli imorgon om kroppen medverkar. Idag blev det nämligen 2 riktigt långa promenader och jag erkänner att jag kände av den andra med lätt yrsel och illamående innan jag var hemma igen. Då hade Marran anlänt och vi "jobbade in" 2 låtar. Däribland denna favorit och en till som kommer om nån eller ett par dagar. Aldrig i min vildaste fantasi skulle jag ha trott att min kanal nu passerat 100 tusen views. Man kan tala om mindre wow faktor och undrar för sig självt om "varför har man väntat så länge" 😂😂 Aja.
 
Imorrn blir det som sagt bakning om inte kroppen protesterar och så ta itu med att tömma sovrummet och städa ur det ordentligt och sen badrummet igen fast ändå grundligare och så sista rummet blir vardagsrummet för jag måste ju ha nånstans att flytta undan möblerna som finns i den. Så, en sak i taget. Det gör för mindre städning som krävs vid avflytten Fredag den 2ndra Juni.
 
For you English speakers. In the links menue to the right of this post is "translate this site". Use it.
 
"För dig, tveka inte för då glider det dig ur händerna. Tåg, buss, bil, hallå finns"
 
Goddagens från Bloggen.
 
.