Kaos Tar Över Kaos

"Tate McRae med låten Chaotic"
 
Kaos tar över kaos på ett icket så opåtagligt sätt måste jag säga. Jag hinner knappt med migsjälv eller mitt känsloliv längre. Det senaste dagarna har varit en enda salig röra av både hittan och dittan och så folks sätt att vara kan man ifrågasätta i vissa fall. Igår losa jag det för första gången på 2 år då en jag känt bakåt i tiden lät mig tro jag skulle hämta en bra bit härifrån och så när jag var på väg så fick jag meddelande om att denne någon var på restaurang med en på annan ort ändå längre bort. Kommer ner till det här med att säga en sak och göra en annan i vilseledande syfte. Sånt får mig på dåligt humör.
 
Sen har det varit packning, packning, packning och sortering och nu måste jag dessutom lösa hur sjutton jag ska få alla mina möbler till den nya bostaden då jag ej har dragkrok på bilen och det innebär att jag skulle måste hyra både bil och släp. Det sätts stop för av 2 anledningar. 1 jag har 9300:- kronor i räkningar denna månad och 2 den ena hjälpen jag hade hoppats på är ej tillgänglig den dagen..... hyr jag bil och släp för ett dygn så får jag äta nudlar i 4 veckor till råga på allt och kan inte köpa några mediciner som jag behöver för hjärtat. Om nån säger sociala så kan jag på en gång meddela att det beviljas ej nått sådant. Det är dubbla el räkningar och dublla hyror som sabbar det. Utan dessa hade jag varit på normal nivå för min inkomst och kunnat hyra både bil och släp en hel helg om jag så hade velat. 🙄🤷‍♂️
 
Nog klagomål. Sverige vann Eurovisions Finalen  (som jag för första gången på extremt länge såg i sin helhet), Vi har haft kanon väder dessa dagar och jag väger i detta nu 70kg. Man kan inte annat än vara nöjd med sig själv. Räkna ut det själv 116-70 = 46kg ner i vikt på lite drygt ett år och där den största viktnedgången har varit det sista 6 månaderna. 👍 Gilla Ni det och tycker det är bra jobbat ge då detta inlägg ett gilla. Tack :)
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :