Infernaliska Saker I Rundgång

"Ne-Yo med låten All Because Of You"
 
Saker och ting
går inte alltid som man har tänkt sig skulle jag vilja påstå. Jag har suttit här och har tänkt blogga ett antal gånger men jag har helt enkelt inte känt mig motiverad. Jag har dessutom mått krassligt och jag är nyopererad på ryggen. Okay så ingen märkvärdig sak men ändå obehagligt. Det har tagits bort en sån där fläck, prick eller misstänkt malignt melonom som hade en förmåga att hitta på blöda när den själv behagade och i och med det fläcka ner t-shirts och lakan på natten. Inte kul men nu är den då borta i alla fall så vi får väl se om det krävs nån ytterligare åtgärd framöver.
 
Halloween ja, vad kan man säga om den?
Inte mycket annat än att små troll har sprungit förbi här lite då och då och trick or treat. Jag hade tyvärr inte så mycket att bju på för hade glömt bort det totallt.  Kunde dock bjuda på lite sten godis från Byske Godis Fabrik. Fick också tillfälle ta en eller två kul bilder.
bland annat denna
 
Jag har nog också åkt runt lite
men mer om det vid ett senare tillfälle. Just nu är det flytt erbjudande på gång återigen och det gäller bara hitta nån som kan tänkas ta över där jag bor senast sista November 2023. Jag har erbjudits ett annat ställe med omedelbar verkan i "gamla hemtrakter" söderut. Var det är exakt tar inte jag upp till diskussion här just nu. Jag kommer dock ha ett problem. Jag behöver få hjälp med flytt transport så allt går i ett lass om jag nu flyttar. Inget är bestämt så ta det inte som slutgiltigt beslut. Jag har några dagar att tänka igenom det ordentligt. Tror dock inte detta erbjudande blir aktuell då köket på det stället är till och med mindre än det jag hade tidigare innan jag flyttade hit där jag är nu. Kommer svida gå från 20kvm stort kök till 12kvm. Men som sagt vi får se vad som händer. Mer om det om det blir aktualiserat på riktigt.
 
Nu blir det dock godnatt från mig. Tack för att NI hänger kvar. Jag uppskattar det verkligen. Detta inlägg finns också att läsa på min Patreon. Imorgon kommer första delen och ny start ur min bok att finnas där. Kommer ej publiceras här annat än som länk dit.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet;

Kommentera inlägget här :