Rullning Pågår För Ombyggnation I Planering

"Gold Fish ft Julia Church med låten Everything Is Changing"
 
Blir inget långt inlägg detta.
Det har inträffat nått som är icket obetydligt och kan sätta mig i en situation där jag måste välja att fly eller illa fäkta. Min association till en viss individ eller två ger mig nu bakläxa och om ordet "röjd" betyder nånting för Er så behöver jag inte gå längre i ämnet. Det kommer inte dyka upp fler bilder på mig här och där jag råkar befinna mig om jag är med i bild. Bara vanliga bilder ja men utan mig med på dom.  Mitt instagram konto är numera privat liksom övriga andra sociala media.
 
Om situationen blir värre
spärrar jag detta konto och går över till ett annat med en så kallad "clean sheet start." Om det inträffar kommer jag meddela under nån dag i något inlägg och efter 24 timmar radera det inlägget. Min youtube kanal kan jag inte påverka men inget exakt tid och plats kommer vara med i nån av videona framöver. Musik videon är en sak men kommer inte reflektera när dom är inspelade specefikt. Med andra ord, den tänkta jul serien med musik blir inte med mig i bild eller var.
 
 
 
Svar på en fråga:
Ja jag vet om det. Tanken var att jag skulle köra på Patreon om ett men okej, jag skriver väl en fortsättning på bok berättelsen här med början i nästa inlägg ett tag så Ni får känsla av vad den handlar om och hur det går, men efter Lucia eller Jul så övergår jag enbart på Patreon med den. Jag tycker att med tanke på hur världsbilden ser ut idag så borde jag få någon liten peng för mina ansträngningar. Ingen idag gör egentligen någonting gratis då det kräver att överleva. Vad jag i princip gör är att jag skriver om ett redan färdigt manus jag har, fast offentligt (med korrigeringar 😜 som bara jag känner till som författare av densamma.)
 
Nu fika ägg och gurksallad mackor med karamell kaffe och sen baka chocklad socker kaka så man har något gott till kvällen.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändringar, tankar;

Kommentera inlägget här :