Olle Dolle Doff Kinkliarne Koff

"Illenium med låten Night Light"
(tyvärr är alla videos på yt nu reklam låsta)
 
Dessa annonser som Youtube #google kör med är avsedda att mjölka information och personlig information från användarna. Microsoft har också tagit på sig rollen som bevakare av en personliga information och surfvanor. Dessa är molnbaserade på Microsofts egna servrar och utgör ett världshot mot den personliga integriteten för individen. EU har stiftat lag om att förhindra att dessa företag kan använda sig av dessa men dom kringgår det med hot om att det användare som nekar ej heller kommer att kunna använda sina datorer eller apparater för att få åtkomst till nätet och annan aktivitet. 300:-/mån kommer det kosta att använda sig av Facebook, messenger och instagram. 125:-/mån för att ha ett identitets verifierat konto på instagram samt andra ställen. Slå ihop alla ställen man är på så är man snabbt uppe eller över 1000:-/månad. Det blir mer eller mindre internet för dom rika.
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: annat, förändring, leva, livet;

Dramat fortsätter

Nu har man haft olaga intrång i min bostad under tiden jag har varit borta. Fattas en del grejer. Rent bedrövligt. Nu är vintern kommen till vissa delar av landskapet som jag brukar befinna mig i. Här där jag är nu,...ingen snö ännu men det kommer väl snart.
 
Kort inlägg. Mer sen
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: livet, tankar;

Går I Tankar

"Bob Dylan med låten The Times Are A Changin"
 
Status: Var jag befinner mig är lika mycket en gissning som ett icket vetande just nu. 😉😈
 
Detta inlägg:
blir inte lång. Det är mest till för att visa att jag lever...än så länge än. Jag funderar på om det är dags att ändra lite vad gäller bloggen. Bloggse tillhanda håller inte längre statistik i sin tjänst och överlag tycker jag att vissa förutsättningar för att vara kvar i full utformning inte bär sig under dessa förhållanden. (Jag tänker som så att....fortsättning på Patreon abbonemang för att läsa vidare. klicka länken...
 
Patreon Isdraken
)
 
I alla fall för detta inlägg fortsätter jag här..
att i fortsättningen påbörjar jag inlägget här och sen får man om man vill bli prenumerant på min Patreon för att läsa vidare på mina inlägg. Detta börjar isfall att gälla från och med 1 December 2023. Jag startade upp denna blogg tillsammans, med en annan den 1 December 2009, och nu är det dags att gå vidare och se om jag får något för mina ansträngningar så att säga 😉 Första bok inlägget kommer den 1 November 2023 och blir ett av dom längsta. Den finns då exklusivt på min Patreon sida. Jag lägger bara upp en "Kort Notis" här.
 
Slippa reklam
Likaså kommermina musik spelnings videor vara publicerade en vecka före dom släpps på YouTube som nu tvingar till Premium abbonemang för att slippa reklam. Det gör Ni också genom min Patreon. Det är allt färre reklam blockerare som klarar av kraven och då är det väl ändå bättre att utgå ifrån att det inte finns nån reklam. Detta för att det företag som tillverkar dom stäms på enorma summor. Sponsrade inlägg, om dom förekommer framöver kommer att märkas med det överst i inlägget.
 

Goddagens från Bloggen och tack för att Ni är med mig.
 
©Ante.V  
©isdraken Productions®, Sweden
 
.
 
Taggar: framtiden, förändring, tankar;