Boken Eller Böckerna


Hej och hå. 

Jag har tänkt en del hur jag kan få till det här med bok/böcker/berättelser och få in lite motivation i form av en slant här å var. Jag erbjuder nu Er en chans att bli medlem för 25:-/mån på min Patreon och kunna få läsa avsnitt allt eftersom. 50:- vid nivå 2 om Ni tycker det är värt det. Det går avsluta närsomhelst. 

Finns också redan nu man kan få köpa utvalda foton för 450:-/st och få användnings licensen från mig på dom. Är det myndighet eller annat företag såsom Kommun alt TT, SAS, SJ (som exempel) så kan kostnad plus licensen tillkomma årligen. Jag gjorde även så här på min tid som frilansare så är lite insatt ändå. Det går meddela, alternativt ställa frågor privat där också. Länk till sidan finns under fliken länkar på sidans topp och kolla in.

Goddagens från Bloggen.

.
Taggar: förändring, livet, tankar;

Snabb Notis Uppdaterad 2023-09-28

 
"Zach Bryan med låten I Remember Everything"
 
Inlägg om nått
någon skrivit till mig kommer snart. Detta inlägg kommer uppdateras så det registreras inte som ett nytt inlägg. Jag måste ta kontakt med en som ger mig några goda råd om hur att bemöta detta eller vad jag får och inte får skriva.  Återkommer under Onsdagen dock senast Torsdag kväll.
 
Uppdatering för dagen.
Det ska vara så förbaskat svårt att få publisera vissa grejer som man inte har behövt tänka på tidigare, men pga vissa omständigheter och personer så får man passa sig vad man skriver med risk att hamna i en mindre åtråvärd situation. Dessutom med tanke på den situation som nu råder och det är allmän kalabalik från vissa grupper är det än viktigare att ta nått annat och titta åt ett annat håll. Tyvärr är det så att jag har hamnat i mitten av gruppering och avbrytare och dessutom har ögon som tittar på mig från öst. Jag kommer således fortsatt inte säga var jag befinner mig och när utom det gamla vanliga Skellefteå eller Luleå eller Umeå eller Sundsvall för månadshandling. Det blir ändå en gissning vilken av det alternativ jag tar till i fortsättningen. Det blir bara ett selektivt fåtal som kommer få veta. Låter skumt jag vet men det är nått jag ofrivilligt hamnat i men har förstått ett bra tag att risken fanns. Så ja, rådet är, håll tyst och skriv om annat.
 
Jag kommer således ej
besvara den, hur ska vi säga, längre frågvissa kommentar som jag fick här om inte situationen förändras. Ledsen. Jag har dock kopierat den för att spara den och så raderat den från bloggen utifall att någon utomstående tar sig in på bloggse. Det verkar ta sig in och igenom, Jula, Telia, TV4kundservice och kundtjänst, skekraft, svt, 3, tele2 och comviq och slutligen Coop och Norton Security samt Meta (facebook och dess tillhörande sidor däribland instagram.) Då jag vet hur att kolla mejl utan att öppna dessa och genom netstat på datorn identifiera hackare och deras ip så kan jag systematiskt blockera. Idag har jag närmare 5000+ ipadresser och fejk websidor blockerade på mina mejl tjänster men också 20 farliga websidor på min personliga router. Det blev en väsentlig skillnad i hastigheten på nätet så jag får ut cirka 80% av det utlovade vilket är 5% mer än det dom utlovar för normal tjänst.
 
Det kommer bli tyst här i nån vecka framöver. Har annat inplanerat. Är det något särskilt av intresse så meddelar jag. Tex tur till Timrå eller dylikt haha.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 
Taggar: leva, livet, tankar;

Osedd men lika fullt Oförberedd

"Bobby Darin med låten Splish Splash"
(en riktig retro kickback)
Jo Ni man kan inte
få allt man vill här i livet men en sak är säker när det kommer ner, så då ...kommer det ner. Oavsett om det är regnet eller skiten. Jag har på två dagar fått 3 dåliga besked. En från en nära vän, en från en individ som har en tendens att förstöra allt den kommer i kontakt med och dra med sig andra i raset och en från min syster som trots sina under 56års ålder har ådragit sig en så kallad plötslig demens som har tagit henne från denna ålder till runt 12års åldern i vissa delar av sitt liv. Inget man vill att nån man känner eller har som familje medlem vill vara med om.
 
Dock
har den sista tiden varit intressant ur en del perspektiv. Jag har lärt mig en ny sida till livet som jag inte trodde var möjligt men vet också med säkerhet att det nog är en sån där sak man får uppleva endast en gång i livet om man har tur. Det skakar om hela ens tillvaro innan det stabiliserar men medför lite förvåning och spring i benen när inspirationen vaknar till liv.
 
Ja detta inlägg
är några dagar försenad och det är mer för att jag har haft mallen klar men tanken har inte hunnit ikapp förrän nu. När saker händer så får man prioritera saker. Nej gitarren är inte såld ännu och inte lampan heller. Skam den som ger sig. Det finns en video på min youtube kanal där jag och min vän ifrån Finland spelar tillsammans. Han på den gitarren och jag på keyboard. Länk till min youtube kanal finns i länkar menyn på sidan här uppe. Där är också några länkar till annat smått och gott.
 
 
Goddagens från Bloggen 
 
.
Taggar: förändringar, leva, livet, tankar;