Håll Utkik För Nu Kan Det Hända Saker Från En Dag Till Nästa

"Bob Dylan med låten Things Have Changed"
 
Så här är vi nu igen.
Saker och ting kan komma att hända och kan komma att hända snabbt. Ingen förvarning kommer i så fall att ges utan det blir nått som kommer avslöjas här på bloggen i så fall offentligt ...eller ja...mer eller mindre. Det kan vara frågan om boende eller relationsmässigt eller varför inte bägge? 😜 Vi får se. Hint finns i bild till viss del.
 
Lite spänning
måste man väl lägga in i paketet, speciellt för en viss nyfiken manlig individ som tror han äger världen och är guds gåva till kvinnan. Ja, jag är kritisk. Förlåt mig i så fall, men vissa stör jag mig på och då är jag öppen diplomatiskt om det. Inte som min bruder som ska hålla käft och tysta ner allting och "så får man väl inte säga."
 
Detta inlägg blir inte långt.
Tänkte bara jag skulle ge en liten heads up och om än inläggen inte duggar så tätt just nu så och ett tag till framöver så kommer det nog bli ändring så småningom. För tillfället så har jag det jag har att göra och ha det fint med folk jag uppskattar och det tänker inte jag sticka under stolen med. Jag får vara glad att jag åtminstone har en och annan som jag känner jag kan skämma bort lite då och då och kunna säga tack för att du/ni finns. Makes life a hell of a lot easier to live.
 
Ja, det syns
nog i bild hur mycket jag gått ner i vikt 😉😈 116kg -> 69kg. Jag promenerar i snitt 30km i veckan och har nu så gott som nött ut mina skor inför vintern. Blir till att investera i nytt till våren. Träningen börjar också ge utdelning muskulärt igen.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
Taggar: förändring, leva, livet;

Kommentera inlägget här :