Osedd men lika fullt Oförberedd

"Bobby Darin med låten Splish Splash"
(en riktig retro kickback)
Jo Ni man kan inte
få allt man vill här i livet men en sak är säker när det kommer ner, så då ...kommer det ner. Oavsett om det är regnet eller skiten. Jag har på två dagar fått 3 dåliga besked. En från en nära vän, en från en individ som har en tendens att förstöra allt den kommer i kontakt med och dra med sig andra i raset och en från min syster som trots sina under 56års ålder har ådragit sig en så kallad plötslig demens som har tagit henne från denna ålder till runt 12års åldern i vissa delar av sitt liv. Inget man vill att nån man känner eller har som familje medlem vill vara med om.
 
Dock
har den sista tiden varit intressant ur en del perspektiv. Jag har lärt mig en ny sida till livet som jag inte trodde var möjligt men vet också med säkerhet att det nog är en sån där sak man får uppleva endast en gång i livet om man har tur. Det skakar om hela ens tillvaro innan det stabiliserar men medför lite förvåning och spring i benen när inspirationen vaknar till liv.
 
Ja detta inlägg
är några dagar försenad och det är mer för att jag har haft mallen klar men tanken har inte hunnit ikapp förrän nu. När saker händer så får man prioritera saker. Nej gitarren är inte såld ännu och inte lampan heller. Skam den som ger sig. Det finns en video på min youtube kanal där jag och min vän ifrån Finland spelar tillsammans. Han på den gitarren och jag på keyboard. Länk till min youtube kanal finns i länkar menyn på sidan här uppe. Där är också några länkar till annat smått och gott.
 
 
Goddagens från Bloggen 
 
.
Taggar: förändringar, leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :