Snabb Notis Uppdaterad 2023-09-28

 
"Zach Bryan med låten I Remember Everything"
 
Inlägg om nått
någon skrivit till mig kommer snart. Detta inlägg kommer uppdateras så det registreras inte som ett nytt inlägg. Jag måste ta kontakt med en som ger mig några goda råd om hur att bemöta detta eller vad jag får och inte får skriva.  Återkommer under Onsdagen dock senast Torsdag kväll.
 
Uppdatering för dagen.
- - -...
 
Jag kommer således ej
besvara den. Ledsen. Jag har dock kopierat den för att spara den och så raderat den från bloggen utifall att någon utomstående tar sig in på bloggse. Det verkar ta sig in och igenom, Jula, Telia, TV4kundservice och kundtjänst, skekraft, svt, 3, tele2 och comviq och slutligen Coop och Norton Security samt Meta (facebook och dess tillhörande sidor däribland instagram.) Då jag vet hur att kolla mejl utan att öppna dessa och genom netstat på datorn identifiera hackare och deras ip så kan jag systematiskt blockera. Idag har jag närmare 5000+ ipadresser och fejk websidor blockerade på mina mejl tjänster men också 20 farliga websidor på min personliga router. Det blev en väsentlig skillnad i hastigheten på nätet så jag får ut cirka 80% av det utlovade vilket är 5% mer än det dom utlovar för normal tjänst.
 
Det kommer bli tyst här i nån vecka framöver. Har annat inplanerat. Är det något särskilt av intresse så meddelar jag. Tex tur till Timrå eller dylikt haha.
 
 
Goddagens från Bloggen.
 
.
 
Taggar: leva, livet, tankar;

Kommentera inlägget här :